Netwerkmarketing

De Kracht van Mond tot Mond Reclame

SPECIAAL AANBEVOLEN - BOEKEN - DVD's - GELUIDSDRAGERS

Graag laten wij u een selectie zien van de door ons uitgekozen boeken, dvd's en geluidsdragers die niet alleen zouden kunnen bijdragen tot meer inzicht in 'hoe het zou moeten werken in het leven', maar ook specifiek in de omgang met mensen, met geld, inkomen, werk, relaties, leven, plezier, genieten enzovoorts. Alle items op deze pagina hebben we zelf gelezen, gezien of gehoord en vanwege de positieve inhoud delen we het graag met de rest van de wereld omdat wij vinden dat het een belangrijke bijdrage kan leveren tot de algemene kennis en groei en voor een betere wereld.

Marcel van der Wiel
Forever Lifestyle Services

 
   
   

Forever Smile Promo

 

Extra's

Referenties
"Zo blij dat ik die keuze ooit gemaakt heb, mijn leven is totaal veranderd! Ik had parttime binnen een paar jaar een heel goed inkomen met heel veel vrijetijd. Inmiddels heb ik door deze industrie ook al heel veel van de wereld mogen zien. Gewoon te gek!"

- Karin S.
ex winkelbediende

"Ik had een drukke zaak en een hele volle agenda. Nooit tijd om echt te genieten, laat staan een vakantie van drie weken! Door toch gewoon parttime te beginnen heb ik na twee jaar mijn zaak al van de hand kunnen doen en nu geniet ik met volle teugen van mijn vrijheid en verdien ik zelfs nog meer dan toen ik traditioneel zaken deed!"

- Helmie V.
ex shoonheidsspecialiste